ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Υγείας,

τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8:30π.μ.

οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο μας και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού. Κατά την παραμονή τους στο σχολείο θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει:

  • Έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών προστασίας κατά του Covid 19 (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης,  βεβαίωση αρνητικού self test)
  • Συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ
  • Έμφαση στην ενδεδειγμένη και υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους του σχολείου, εσωτερικούς και εξωτερικούς.
  • Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας
  • Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς

Οι μαθητές/τριες που διαμένουν σε μακρινούς οικισμούς/χωριά (π.χ. Κιβέρι, Λυρκεία, Λίμνες, Καρυά, Μπόρσα κ.α.) θα πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις λεωφορείων περίπου μία ώρα νωρίτερα (7:15πμ – 7:30πμ).

Οι μαθητές/τριες που διαμένουν στο Άργος θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία των λεωφορείων στη λαϊκή αγορά στις 8:00πμ.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!

Οι παρακάτω σύνδεσμοι αποτελούν επίσημες ανακοινώσεις του ΥΠΑΙΘ για το άνοιγμα και την ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

Σύνδεσμος 1


Σύνδεσμος 2


Σύνδεσμος 3