Γονείς και έφηβοι – Ασφαλές διαδίκτυο

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους, σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μμ όπου θα παρουσιαστούν τα θέματα:

  1. Ενημέρωση από τον Δ/ντή του Πρότυπου  ΕΠΑΛ Άργους κο Νίκο Τσιπιανίτη και την Υπ/ντρια κα Βασιλική Σωτηροπούλου σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου.
  2. «Γονείς και εφηβεία» από την ψυχολόγο κα Μαριεύη Κομνηνού, όπου θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται ανάμεσα στους γονείς και τους εφήβους.
  3. «Παιδί και οθόνες: ένα άλυτο πρόβλημα;» από την κοινωνιολόγου κας Σοφίας Βεκερίδου, όπου θα γίνει μια προσέγγιση στο φλέγον θέμα της υπερβολικής ενασχόλησης των παιδιών με το κινητό και τον υπολογιστή.
  4. «Είναι ο υπολογιστής επικίνδυνος;» από τον Δ/ντή του Εργαστηριακού Κέντρου κο Ξιξή Αναστάσιο, όπου θα αναλυθεί το θέμα της ασφάλειας στο διαδίκτυο και του κινδύνου που διατρέχουν τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες από τη χρήση του διαδικτύου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η συμμετοχή όλων των γονέων στην εκδήλωση είναι σημαντική γιατί μόνο με τη συνεργασία σχολείου και γονέων μπορεί να εξασφαλιστεί  η θετική ανάπτυξη των μαθητών και η επίλυση ακόμα και των πιο δύσκολων προβλημάτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ηλεκτρονική τάξη του Δ/ντή κ. Τσιπιανίτη Ν.