Επίσκεψη μαθητών του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου Άργους Στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ασίνης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις 25 Νοεμβρίου στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ασίνης από μαθητές της Β’ τάξης του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος καθώς και των μαθητών της Γ’ τάξης της ειδικότητας Βοηθός Φυσικοθεραπευτή.

Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος φύτεψαν κουνουπίδι, λάχανο και μπρόκολο στον κήπο του σχολείου σε συνεργασία με τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν. Έπειτα παρουσιάστηκαν στους μαθητές του νηπιαγωγείου από τους μαθητές του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος με λίγα λόγια οι ωφέλειες από την κατανάλωση αυτών των λαχανικών, καθώς και οι φροντίδες που απαιτούνται για να τα παράγουν.

Καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές της Γ’ τάξης της ειδικότητας Βοηθός Φυσικοθεραπευτή παρέμειναν δίπλα στους μικρούς μαθητές, υποστηρίζοντάς τους και δραματοποιώντας την παρουσίαση των ευεργετικών ιδιοτήτων των λαχανικών. Μάλιστα δημιούργησαν μαζί με τους μικρούς μαθητές ζωγραφιές με τα λαχανικά που φυτεύτηκαν στον κήπο τους. Τέλος, μικροί και μεγάλοι μαθητές συμμετείχαν σε πολλές διασκεδαστικές ψυχοκινητικές δραστηριότητες.