Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος επισκέφτηκε το Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. Άργους. Όπως κάθε χρόνο, συναντήθηκε με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας. Η ομιλία του με τίτλο «Να τον ρωτάς τον ουρανό» αφορούσε στον βίο του Αγίου Νεκταρίου. Ο λόγος του,  βαθιά διδακτικός και στοχαστικός, συγκίνησε, προβλημάτισε, χάρισε ελπίδα και αγαλλίαση ψυχής σε όλους μας.

Στον προαύλιο χώρο, παρουσία όλων των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου, ο Σεβασμιότατος έκοψε την πίτα μας για μια Καλή Χρονιά! Μας έδωσε την ευλογία του και ευχήθηκε αγάπη, υγεία και πρόοδο.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες που πήραν το τυχερό κομμάτι με το φλουρί της βασιλόπιτας,  καθενός από τα 17 τμήματα του σχολείου, δόθηκαν δώρα – ευγενική χορηγία επαγγελματιών της πόλης του Άργους.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας για την παρουσία του στο σχολείο μας και για τη διαχρονική στενή σχέση φιλίας και υποστήριξής του στο έργο μας.