ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑ.Λ. ΑΡΓΟΥΣ

Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 στο Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους πραγματοποιήθηκε υβριδική εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης στο πλαίσιο συμμετοχής μας στο πρόγραμμα Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πολύδωρος Βασίλειος καθώς και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Αργολίδας κ. Γιατράκος Ιωάννης.

Επιπλέον, συμμετείχαν η κυρία Ιγγλέζου Βίκυ υπεύθυνη του Europe Direct Πελοποννήσου, η κα. Δασακλή Φωτεινή εκ μέρους της εταιρεία Δήμας ΑΕΒΕ, η κυρία Ντουφεξή Βασιλική  μέλος συμβουλίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν όλες οι δράσεις της ομάδας μαθητών –junior ambassadors – καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μιλήσαμε με την Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ. Ναυπλίου κα Σκλήρη Παναγιώτα, εκπαιδευτικούς και μαθητές που συμμετείχαν στο αντίστοιχο πρόγραμμα το προηγούμενο σχολικό έτος και παρακολουθήσαμε παρουσίαση της κυρίας Χρυσάφη Έλενας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκε μήνυμα από τον Ευρωβουλευτή κ. Ζαγοράκη Θοδωρή και παρακολουθήσαμε βιντεοσκοπημένο μήνυμα από την  Ευρωβουλευτή κα Ασημακοπούλου Άννα- Μισέλ.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και τον Διευθυντή του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους κ. Νίκο Τσιπιανίτη, για την στήριξη καθ’ όλη τη χρονιά στην υλοποίηση πληθώρας δράσεων του προγράμματος.

Δεσμευόμαστε για την συνέχιση του προγράμματος την επόμενη σχολική χρονιά!!!!