Συμμετοχή στον τελικό διαγωνισμό στα πλαίσια του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement Greece

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή στον τελικό 2023 στα πλαίσια του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement Greece που συμμετέχουν οι μαθητές και μαθήτριες  της Α’ τάξης:

 1. Γκάτζιου Μάρλεν
 2. Κούρος Ευθύμιος
 3. Μάλλιου Κωνσταντίνα
 4. Μέτα Φάμπιο
 5. Μπλάτσου Αναστασία
 6. Ξυλάς Βασιλης
 7. Σκούμπης Γιώργος.

Και οι μαθητές και μαθήτριες της Β’ τάξης:

 • Γερούλη Ελένη – Μαρία
 • Ζέρβα Κατερίνα
 • Μπέλμπας Κωνσταντίνος
 • Νάσση Μελίνα
 • Πιτσικάλης Παρασκευάς

Η «Εικονική Επιχείρηση» ARGOMMODATION προκρίθηκε στον τελικό κατακτώντας μία θέση από την τελική 10άδα στην κατηγορία Επαγγελματικών Σχολείων.

Στις 18/5/2023 διεξήχθη ο τελικός στον Θόλο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, όπου μία ομάδα προκρίθηκε προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό.

Η ARGOMMODATION συμμετείχε στην όλη διαδικασία με 4 εκπροσώπους (Μπλάτσου Αναστασία, Σκούμπη Γεώργιο, Γερούλη Ελένη – Μαρία, Ζέρβα Κατερίνα) και την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος Ασημίνα Πάνου, καθώς και τη βοηθητική υποστήριξη της καθηγήτριας Βιολέττας Μούλια. Παρουσίασε στο κοινό και στην κριτική επιτροπή το επιχειρηματικό της σχέδιο και την ιδέα της επιχείρησης. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες και η εμφάνιση των μαθητών και μαθητριών ήταν εξαιρετική.

Ευχαριστούμε πολύ τον διευθυντή της σχολικής μονάδας κύριο Τσιπιανίτη για την στήριξη και καθοδήγηση που μας παρείχε, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία το εγχείρημα των μαθητών και μαθητριών.