ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2023

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, στο αίθριο ΕΛΕΑΝΘΗ του Royal στη Δαλαμανάρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών/ τριών  της Γ΄ Λυκείου του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Άργους – Πρότυπο ΕΠΑ.Λ..

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ. Καμπόσος Δημήτριος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Άργους κ. Σκούφης Παναγιώτης,   η πολιτευτής κα Τάνταρου Κρίγγου Σόνια, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Αργολίδας κ. Γιατράκος Ιωάννης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου κ. Βασιλόπουλος Θεόδωρος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Καριοφύλλας Χαράλαμπος, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Αργολίδας καθώς και πολλοί συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι δράσεις του σχολείου μας, αναφέρθηκαν οι διακρίσεις των μαθητών μας σε σχολικούς διαγωνισμούς κατά το τρέχον σχολικό έτος και η συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα.

Απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους συνταξιούχους πλέον  συναδέλφους μας κα  Βλάχου Αγγελική κλ. ΠΕ03 και κο. Ντεβέ Θεόδωρο κλ. ΠΕ11.

Μετά την απονομή των απολυτηρίων/ πτυχίων και αναμνηστικών δώρων, ακολούθησε χορός με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Αναστόπουλου Δημήτρη και των συνεργατών του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αρωγή και την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους- Πρότυπο ΕΠΑ.Λ..

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς της εκδήλωσής μας:

  • Τον κ. Αντωνόπουλο Σπύρο, Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.
  • Την μονοπρόσωπη εταιρεία  Τσαμπάσης Α.Ε.  
  • Το ζαχαροπλαστείο «Σοκόλαυση».
  • Την επιχείρηση εμπορίας και διανομής ποτών των αδελφών Τάγκαλη.
  • Την κα Μποζιονέλου Κωνσταντίνα ιδιοκτήτρια του συνεδριακού κέντρου Royal για την άψογη συνεργασία.