ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΝΟΗΣΙΣ (ΜΝΑΕ – Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ)

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:00,  στο αίθριο ΕΛΕΑΝΘΗ του Royal στη Δαλαμανάρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του σχεδίου δράσης «ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος NOESIS – ΜΝΑΕ Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι υποδράσεις που υλοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι Υποδράσεις ήταν οι ακόλουθες:

Υποδράση 1: ¨Εικονική επιχείρηση

Υποδράση 2 : Βιολογική καλλιέργεια πορτοκαλιάς

Υποδράση 3: Βιολογική καλλιέργεια ελιάς

Υποδράση 4: Παρασκευή μαρμελάδας πορτοκαλιού

Υποδράση 5: Παρασκευή σαπουνιού από ελαιόλαδο

Υποδράση 6: Εκτυπώσεις με την τεχνική ‘Eco Printing’ σε ύφασμα & χαρτί -Εφαρμογές για την παραγωγή χρηστικών αντικειμένων και διακοσμητικών έργων τέχνης

Υποδράση 7: Ημερίδα «Γνωρίστε το Π.ΕΠΑΛ. Άργους

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ. Καμπόσος Δημήτριος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Άργους κ. Σκούφης Παναγιώτης,   η πολιτευτής κα Τάνταρου Κρίγγου Σόνια, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Αργολίδας κ. Γιατράκος Ιωάννης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου κ. Βασιλόπουλος Θεόδωρος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Καριοφύλλας Χαράλαμπος, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Αργολίδας καθώς και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων (ιδιωτικών και δημοσίων) της περιοχής της Αργολίδας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα. Βερβερίδου,  Υπεύθυνη της Ομάδας έργου ΝΟΗΣΙΣ  και το προσωπικό του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «NΟΗΣΙΣ» για τη στήριξη τους σε όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του σχεδίου δράσης. Επιπλέον, ευχαριστούμε τον κο. Τσιπιανίτη Νικόλαο Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους- Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. για την αμέριστη στήριξη του για την υλοποίηση και εκπόνηση εθνικών προγραμμάτων.